مولفه های هوش مصنوعی اطمینان بخش: بررسی موردی بات های سلامت روان

معرفی پروژه جدید گروه پژوهشی فهم در قالب هسته‌ی مسئله‌محور (دوره هشتم طرح شهید احمدی‌روشن):
«مولفه های هوش مصنوعی اطمینان بخش: بررسی موردی بات های سلامت روان»

باراهبری دکتر زهرا زرگر
این پژوهش با هدف تدوین چارچوبی علمی برای درک و تقویت اعتماد به فناوری‌های هوش مصنوعی ، به بررسی عمیق عوامل مؤثر بر پذیرش و اطمینان کاربران به بات‌های سلامت روان می‌پردازد. با تحلیل سیستماتیک مفهوم "اعتماد" در فناوری‌های هوش مصنوعی و شناسایی عواملی که بر تعامل اطمینان‌بخش میان کاربران و این سیستم‌ها تأثیر می‌گذارند، این مطالعه به بهبود طراحی و توسعه فناوری‌های هوشمند در حوزه سلامت روان کمک خواهد کرد.
این پژوهش با بهره‌گیری از تخصص متخصصان بین‌رشته‌ای در حوزه‌های اخلاق و فلسفه هوش مصنوعی، علوم کامپیوتر، تعامل انسان و کامپیوتر (HCI) و روان‌شناسی، تلاش دارد تا با در نظر گرفتن فاکتورهای موثر بر اعتمادپذیری، بینش‌هایی برای ارتقای اعتماد عمومی به این فناوری ارائه دهد.
نتایج این پژوهش می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی در بهبود پذیرش و استفاده از بات‌های روان‌درمانگر در راستای ارتقای سلامت روان داشته باشد و مسیر را برای توسعه فناوری‌های هوشمند کارآمد، اخلاقی و سازگار با نیازهای جامعه هموار کند.

جست و جو

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش